Wilt u een paardenstal kopen, dan zit u goed bij Brink Paardenstallen. Met onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we een ideale partner voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Uw wensen staan centraal, en met onze kennis van zaken weet u zeker dat u kiest voor een paardenstal die bij u past!

Paardenstal, goedkoop is duurkoop?

Wanneer u zich al aan het oriënteren bent op een nieuwe paardenstal, dan ontdekt u al snel dat er grote prijsverschillen zijn. Wellicht komt u in de verleiding te kiezen voor de voordeligste oplossing. Maar besparen op kwaliteit kan uiteindelijk kostbaar zijn. Zijn bijvoorbeeld de spijlen van de paardenstal te dun of staan ze te ver uit elkaar, dan kan het paard bij een trap met de hoef tussen de spijlen schieten en zich lelijk verwonden. Datzelfde geldt voor te dun uitgevoerde houten of kunststof schotten, die kunnen splinteren of vervormen. Wanneer u dus een paardenstal wilt kopen, overweeg dan voor een geringe extra investering, en koop een veilig maatwerkproduct dat vele gezonde paardenlevens mee gaat.

Paardenbox-bouw materialen en techniek

Van den Brink bouwt uitsluitend topkwaliteit paardenstalinrichting. Wij gebruiken voor onze paardenboxen zware spijlen die we dicht genoeg bij elkaar plaatsen. Zodat er écht geen hoef tussen kan komen. Ook voor tussenschotten, stalwanden, schuif- en draaideuren en het loopwerk kiezen wij standaard voor de beste materialen.

Als het gaat om tarieven voor stallenbouw kunnen en willen wij niet concurreren met de onderkant van de markt. Veel van onze klanten zijn professionele paardenfokkers of in ieder geval serieuze paardenhouders. Zij kijken niet alleen naar de aanschafprijs van een paardenstal maar ook naar de kosten over de totale levensduur. De eventuele meerprijs verdient u ruimschoots terug door langere levensduur en de lagere onderhoudskosten. Meer over technische kwaliteiten van onze paardenboxen leest u op de pagina “Stallenbouw techniek“.

Vraag naar maatwerk

Wij hebben geen standaardassortiment, omdat wij alles op maat produceren in onze eigen fabriek. Wilt u meer weten over ons aanbod of overleggen over de beste oplossing voor uw paardenverblijf, neem dan snel contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Paardenstallen kopen, inclusief complete inrichting

Wij helpen onze klanten door het hele land, met het ontweropen en bouwen van complete paardenstallen, inclusief complete inrichtingen. Wij gaan altijd uit van uw wensen, en maken een plan op maat. We geven uiteraard ook graag passend advies. Met onze kennis van de markt, en onze jarenlange ervaring, weten we precies wat wel of niet haalbaar is voor uw lokatie, en binnen uw budget. Wanneer u een nieuwe pardenstal wilt kopen, dan denken we graag al in het beginstadium mee.

Allround paardenstallen

Bij Brink zijn we graag een ‘one-stop-shop’. We helpen u graag en goed, met alles wat u nodig hebt voor een nieuwe paardenstal. Of het nu gaat om luxe paardenstallen, loopstallen, buitenstallen, opvoel- of behandelboxen, verschillende soorten staldeuren, buitenluiken en stalluiken, diverse stalaccessoires, of complete stallenbouw techniek, we helpen u graag verder!

Meer informatie over onze paardenstallen

Wilt u meer weten over het (laten) bouwen van een luxe paardenstal, voor binnen of buiten? Wij komen graag bij u langs om u een overzicht te geven van de mogelijkheden op het gebied van luxe uitvoeringen van buitenstallen en binnenboxen. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.