Wie zich verdiept in de markt voor paardenstallen en –boxen ontdekt al snel dat er grote prijsverschillen zijn. Wellicht komt u in de verleiding te kiezen voor de voordeligste oplossing. Maar besparen op kwaliteit kan uiteindelijk kostbaar zijn. Zijn bijvoorbeeld de spijlen van de paardenstal te dun of staan ze te ver uit elkaar, dan kan het paard bij een trap met de hoef tussen de spijlen schieten en zich lelijk verwonden. Datzelfde geldt voor te dun uitgevoerde houten of kunststof schotten, die kunnen splinteren of vervormen. Met een geringe extra investering koopt u een veilig maatwerkproduct dat vele gezonde paardenlevens mee gaat.

 

Paardenbox-bouw materialen en techniek

Van den Brink bouwt uitsluitend topkwaliteit paardenstalinrichting. Wij gebruiken voor onze paardenboxen zware spijlen die we dicht genoeg bij elkaar plaatsen zodat er écht geen hoef tussen kan komen. Ook voor tussenschotten, stalwanden, schuif- en draaideuren en het loopwerk kiezen wij standaard voor de beste materialen.

Als het gaat om tarieven voor stallenbouw kunnen en willen wij niet concurreren met de onderkant van de markt. Veel van onze klanten zijn op professionele paardenfokkers of in ieder geval serieuze paardenhouders. Zij kijken niet alleen naar de aanschafprijs van een paardenstal maar ook naar de kosten over de totale levensduur. De eventuele meerprijs verdient u ruimschoots terug door langere levensduur en de lagere onderhoudskosten. Meer over technische kwaliteiten van onze paardenboxen leest u op de pagina “Stallenbouw techniek“.

 

Vraag naar maatwerk

Wij hebben geen standaardassortiment, omdat wij alles op maat produceren in onze eigen fabriek. Wilt u meer weten over ons aanbod of overleggen over de beste oplossing voor uw paardenverblijf, neem dan snel contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.