Van den Brink Paardenstallen heeft geen standaardassortiment. Al onze stallen, stalwanden, deuren, afscheidingen, poorten en hekwerken – inclusief diverse stalaccessoires – worden op maat gemaakt en met veel zorg perfect afgewerkt.

Paardenstallen

Elke week gaan weer nieuwe mensen op zoek naar kwalitatief hoogstaande paardenstallen. Met onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we een ideale partner voor de paardenstallen van grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Uw wensen staan centraal, en met onze kennis van zaken weet u zeker dat u kiest voor een paardenstal die bij u past!

Paardenstalinrichting

De inrichting van een paardenstal is een vak op zich dat vraagt om grondige kennis van de toegepaste technieken en materialen maar vooral ook om begrip van en aandacht voor de klant en diens specifieke wensen. U weet immers als geen ander wat nodig is voor het welzijn en de veiligheid van uw paard in de stal. Een paardenstal is over het algemeen een grote investering. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u als klant voor de volle 100% tevreden bent met de door ons geproduceerde stalinrichting.

Wij richten paardenstallen compleet naar wens in voor onder meer maneges en paardenfokkers. Maar ook steeds meer particuliere paardenbezitters kloppen bij ons aan voor een professionele, hoogwaardige inrichting van de paardenstal.

Exclusieve hekwerken

Van de Brink is ook leverancier van diversen soorten hekwerk. Speciaal vragen wij uw aandacht voor de door ons gefabriceerde sierhekwerken. Deze hekwerken worden volledig op klantspecificatie gemaakt en verzorgt.

Laswerkzaamheden

Onze lassers zijn in staat alle soorten, maten en vormen laswerk tot in de puntjes uit te voeren. Wij worden daarom regelmatig ingeschakeld voor maatwerk lasopdrachten voor carrosseriebouw, winkelinrichting, RVS-kasten en presentatierekken. Door onze grote ervaring met paardenstallen zijn wij gewend te streven naar precisielaswerk met een hoogwaardige afwerking.

U wilt iets laten lassen? Vraag naar de mogelijkheden! Wij staan open voor laswerkzaamheden aan alles wat u van ijzer, roestvrij staal, aluminium of en ander metaal wilt laten maken. Van fietsenrekken tot cateringcontainers, van dossierkasten tot een groot metalen kunstwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag met u in contact om u van persoonlijk advies te voorzien.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.