Voor de inrichting van uw stal of manege vindt u een uitgebreid assortiment stalaccessoires bij Van den Brink. Wij produceren voerbakken en waterbakken van zware kwaliteit, volbad verzinkt en makkelijk te reinigen. Echt een investering waar u en uw dieren jarenlang plezier van zullen hebben.

Daarnaast maken wij wasplaatspalen, voorzien van ringen om het paard vast te binden. Ook deze zijn volbad verzinkt, zodat ze de vochtige omstandigheden goed doorstaan.

 

Zadelkasten en solariums

Onze zadelkasten zijn voorzien van voldoende ventilatie om te voorkomen dat uw kostbare zadels schimmel- en weerplekken krijgen. Ze zijn in verschillende versies leverbaar, ook afsluitbaar. Wij leveren solaria vrijstaand of maken ze op maat voor inbouw in een bestaande ruimte. Daarnaast leveren wij het geheel inclusief lampen en alle aansluitingen. Vanzelfsprekend ook hier weer volgens de hoogste kwaliteitseisen en normen, voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Informatie stalaccessoires

Wilt u meer weten over stalaccessoires en benodigdheden voor maneges? Of over paardenstallen in het algemeen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.