Niet één, niet twee, zelfs geen drie, maar vier paardenstallen. Het is mogelijk dat u daar naar op zoek bent. Geen probleem voor Brink Paardenstallen! Wij adviseren we u graag over de beste oplossing voor uw paarden. Onze kennis en ervaring nemen we altijd mee.

Van kraamstal tot opvoelbox

Fokt u paarden? Houdt u merries? Leidt u jonge paarden op? Er zijn genoeg redenen om meerdere paardenstallen nodig te hebben. Vier paardenstallen bouwen komt nog wel eens voor. Er zijn klanten die een buitenstal, loopstal, kraamstal en opvoelbox nodig hebben bijvoorbeeld. Of grote paardenfokkers of maneges die het met één stal niet af kunnen. Geen project is voor ons te groot. We helpen u daarom ook graag bij het realiseren van 4 paardenstallen.

4 paardenstallen op maat

Bij het bouwen van 4 paardenstallen letten we altijd op het welzijn van de dieren. Welk ras houdt u? Hoe groot zijn de paarden? Om hoeveel paarden gaat het? Dat bepaalt bijvoorbeeld welke materialen we gebruiken, de ruimte tussen de spijlen en dikte van de schotten. Juist die details doen ertoe bij ons. We gebruiken hoe dan ook materialen waar we achter staan. Denk aan Massaranduba (hardhout), Govaplast (kunststof) of roestvrij verzinkt staal.

Vier paardenstallen laten bouwen doet u niet zomaar. Het is een aankoop voor het leven. Dat begrijpen we. Daarom zijn uw wensen ons uitgangspunt. Zodat het precies wordt wat u verwacht. Het resultaat is een veilige stal, op maat gemaakt voor uw dieren. Daar kunt u op vertrouwen. Door de lange levensduur en lagere onderhoudskosten verdient u het vanzelf terug.

De basis van een paardenstal

Bij het bouwen van 4 paardenstallen is regelgeving belangrijk. We houden ons bij pony’s tot 1,56 meter aan de minimale oppervlakte van (2x de stokmaat)2. Grotere paarden hebben minimaal 10 m2 nodig. Voor de stalwanden geldt een minimale hoogte van 2,20 meter.

We zorgen ook altijd voor genoeg lichtinval. Dat kan bijvoorbeeld met buitenluiken of deelbare staldeuren buiten. Met zijn neus in de wind is uw paard op zijn best. Ook het zicht op stalgenoten is belangrijk. Dat realiseren we bijvoorbeeld door halfopen boxwanden, loopstallen of stalluiken.

Staat deze basis? Dan kunnen we aan de slag met de accessoires. Denk aan voer- en waterbakken, wasplaatspalen of slowfeeders. U kunt zelfs kiezen voor een geïntegreerde zadelkamer. Vergeet ook de details niet. Naambordjes geven uw paardenstal extra charme. Luxe paardenstallen gegarandeerd!

Vier paardenstallen bij Brink Paardenstallen

Wat u kunt verwachten van Brink Paardenstallen? Een stallenbouwer die tijdens het hele proces meedenkt. We vinden het belangrijk om uw wensen aan te horen. Ons advies geeft u meer informatie over de mogelijkheden. Samen maken we een plan, op basis van een geschikt ontwerp. We bouwen het op locatie helemaal zoals u het wilt. Bent u trots op het eindresultaat? Dan zijn wij dat ook. Net als Stal Buitenlust, Stal van de Pol en Hengsthouderij en dekstation De Nieuwe Heuvel.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.