Buitenstallen kopen of huren voor uw voor paarden of pony’s? Van den Brink Paardenstallen staat voor u klaar! Wij bouwen paardenstallen en buitenstallen in onze eigen fabriek en verzorgen ook de plaatsing van uw buitenstal overal in Nederland. Doordat wij geen vaste voorraad of standaardmodellen hebben, kunnen we in principe elk formaat buitenstal bouwen. Dus ook met bijzondere wensen voor uw paardenstal kunt u bij ons terecht.

Buitenstal ontwerpen

Iedere paardenhouder heeft zo zijn voorkeuren, die mede samenhangen met het ras en karakter van zijn dieren. Mocht u bijzondere eisen stellen aan uw buitenstal of zelf al een buitenstalontwerp gereed hebben, neem dan vooral contact met ons op. U zult ons leren kennen als een zeer flexibele bouwer, die u graag adviseert over de juiste oplossing voor uw binnen- of buitenstal.

Robuuste buitenstallen

Zoals u ook op de pagina ‘paardenstalinrichting’ kunt lezen, kiezen wij bij de productie van onze buitenstallen steeds voor de hoogste kwaliteit materialen. Denk aan roestvrij verzinkt staal, dikke kunststof (Govaplast) of hardhouten (Massaranduba) wandplaten. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen, ook bij stallen die vrijstaand geplaatst zijn en dus bloot staan aan de elementen.

Informatie buitenstallen

Wilt u meer weten over het (laten) bouwen van een buitenstal? Of wilt u een buitenstal kopen of huren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.