Als u paarden houdt, dan heeft u vast ook genoeg rijspullen. Hebben ze geen eigen plek, dan slingeren ze soms overal rond. Dat is niet de bedoeling. Daar zijn ze veel te kostbaar voor. Het tuigage verdient een eigen ruimte. De oplossing? Een zadelkamer! Een veilige ruimte om uw paardentuig op te bergen.

Stijlvol, functioneel en comfortabel

Wat u kunt verwachten? Bij Brink Paardenstallen verkopen we geen standaard stallen. We bouwen onze paardenstallen op maat. Helemaal zoals u het wilt. Onze paardenstallen met zadelkamers zijn stijlvol, functioneel en comfortabel. Het welzijn van uw paarden is altijd onze prioriteit. Net als uw eigen comfort.

We verliezen daarom de details niet uit het oog. Ventilatie is extra belangrijk, om het leder soepel te houden. Rijdt u wedstrijden? Wij zorgen graag voor wedstrijdkasten om uw prijzen te tonen. Zitbanken zijn ideaal om uzelf te kunnen voorbereiden op de rit. Een zadelkamer met slot zorgt voor extra veiligheid. Benieuwd wat een paardenstal met zadelkamer kost? Het is een investering voor het leven. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. De lange levensduur stelt u in staat om dat terug te verdienen.

Luxe zadelkamer

Heeft u een luxe paardenstal of laat u deze bouwen? Creëer dezelfde sfeer in uw zadelkamer! Houtsoorten geven de ruimte een warme uitstraling. Bijzondere stoffen maken het chique. Strakke RVS stangen zorgen voor een moderne afwerking. U kunt het tuigage van elk paard een eigen naambordje geven. Dat ademt exclusiviteit. De luxe zadelkamer is gegarandeerd het pronkstuk van uw stal!

Inrichting zadelkamer

Een paardenstal met zadelkamer is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met de inrichting van de zadelkamer spelen we daarop in. Het is de bedoeling dat u er zadels, hoofdstellen en ander paardentuig kwijt kunt. Vergeet ook de zweephouders, dekenrekken of bittenstangen niet. Het is ook de plek om verzorgingsproducten voor uw paarden op te bergen.

Zadelkamer inrichting is niet alleen voor uw paard, maar ook voor uzelf. Denk aan rijlaarzen, helmen en andere accessoires. Er zijn allerlei opties, van zadelstandaard tot verzorgingsbak. Aan de muur of op de grond. Wilt u ook de rest van de stal inrichten? Bekijk onze paardenstalinrichting!

Paardenstal met zadelkamer bij Brink Paardenstallen

Heeft u nog geen paardenstal of is deze aan vervanging toe? Laat een paardenstal met zadelkamer bouwen! Ook als u al een paardenstal hebt, kijken we graag naar de mogelijkheden om een zadelkamer toe te voegen. Dat hoeft niet eens een aparte ruimte te zijn. U kunt de zadelkamer ook integreren in de paardenbox. Dat deden we bij KNHS en Manege het Keelven.

Duizelt het u van de keuzes? Wij adviseren u graag! Het belangrijkste is dat u aan ons doorgeeft wat u nodig heeft. Wat voor rijspullen heeft u? Welke maten heeft het? Wat moet uw zadelkamer uitstralen? Bij Brink Paardenstallen komen we met een ontwerp op basis van uw wensen. Dat niet alleen, we maken het ook werkelijkheid. Wij zijn een stallenbouwer van A tot Z. Voor kleine paardenfokkers en grote maneges. We komen overal en nemen onze specialistische kennis mee. Wat mogen we voor u betekenen?

 

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.