Bent u op zoek naar paardenstallen voor buiten? Bij ons staat het welzijn van uw paarden voorop! Wij maken buiten paardenstallen die veilig, comfortabel en stijlvol zijn. Is dat precies wat u zoekt?

Buiten paardenstallen op maat

Lekker hun hoofd naar buiten steken, de frisse wind door hun manen voelen en hun maatjes hetzelfde zien doen. Paarden houden er wel van! Deze kuddedieren zijn graag buiten, bij hun soortgenoten. Paardenstallen buiten zorgen daarom voor tevreden, gezonde paarden.

Welk paardenras houdt u? Om hoeveel paarden gaat het? Hoe groot is het beschikbare oppervlak? Bij het bouwen van een paardenstal zijn uw wensen ons uitgangspunt.Daarom maken wij buiten paardenstallen op maat. Wij zijn een flexibele bouwer, die meebeweegt. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw paarden.

Een paardenstal voor buiten is niet zomaar een aankoop. Het gaat niet over één nacht ijs. Dat begrijpen we. Daarom denken we tijdens het hele proces met u mee. We garanderen ook een lange levensduur van onze stallen. Zo verdient u uw investering terug.

Materialen en regelgeving

Het is belangrijk dat een paardenstal tegen een stootje kan. Voor uw veiligheid en dat van uw dieren. Dat geldt voor paardenstallen binnen, maar zeker ook voor buitenstallen. Bij Brink Paardenstallen kiezen we altijd voor hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld roestvrij verzinkt staal, Govaplast (kunststof) of Massaranduba (hardhout). Uw paardenstal buiten heeft daardoor niet veel onderhoud nodig. Het is bestand tegen weer en wind!

We werken uw paardenstal buiten netjes af, met oog voor detail. Daarbij letten we ook op de wetgeving. Bij pony’s tot 1,56 meter is de minimale ruimte: (2x de stokmaat)2. Bij grotere paarden houden we minimaal 10 m2 aan. De stalwanden moeten minimaal 2,20 meter hoog zijn. We zorgen ook voor voldoende licht en geen scherpe randen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld rekenen op gladde lasnaden, precies genoeg ruimte tussen de spijlen en stevige tussenschotten. Dat voorkomt verwondingen aan uw paard en vervormingen van uw stal.

Van staldeur tot slowfeeder

Uw stal buiten is niet compleet zonder de juiste paardenstalinrichting. Kiest u voor schuif- of draaideuren? Beide staldeuren hebben voor- en nadelen. Als het om buitenluiken gaat, adviseren wij om te kiezen voor kunststof of hout dat niet versplintert. Zo bezeert uw paard zich niet. Natuurlijk leveren wij ook voer- of waterbakken, wasplaatspalen en zadelkamers. Gulzig eten? Dat voorkomt u met een slowfeeder. Wilt u uw buiten paardenstal een luxe uitstraling geven? Wij plaatsen graag naambordjes, exclusief hekwerk of andere accessoires. Het is maar net wat u nodig hebt!

Buiten paardenstallen bij Brink Paardenstallen

Bij Brink Paardenstallen laten we uw paarden niet in de kou staan. We zorgen voor het ontwerp, de bouw en het daadwerkelijke plaatsen van de stal. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. We adviseren u graag bij het maken van alle keuzes. Zo maken we echt een paardenstal buiten op maat. Zoals we dat voor al onze klanten doen. Voor Paardenstal Kwadijk, Buitenstal Hilversum en Diergaarde Blijdorp bijvoorbeeld. Horen we ook snel van u?

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.