Naast puur functionele paardenstallen heeft Van den Brink ook op maat gebouwde luxe paardenstallen te koop. Deze exclusieve paardenboxen zijn voorzien van decoratieve elementen voor een luxe, rijke uitstraling. Maar natuurlijk nog steeds van dezelfde robuuste kwaliteit als de standaard paardenstallen.

 

Sier-paardenboxen voor elke omgeving

Met name voor de wat meer prestigieuze maneges, maar ook voor paardenhouders of paardenfokkers die een zekere kwaliteit uit willen stralen, ligt de keuze voor een luxe uitvoering van de paardenstallen voor de hand. Een luxe paardenstal kan worden ontworpen in de huisstijl van het domein, en voorzien van verschillende ornamenten, zoals kroonzetstukken, monogrammen of familiewapens en speciale naamborden voor de paarden. Van den Brink paardenstallen bouwt alles op maat, dus er zijn geen beperkingen. Zelfs de accessoires kunnen wij aanpassen om aan te sluiten bij uw huisstijl.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Representatieve paardenstallen buiten

Een in kleur gelakte en fraai afgewerkte paardenbox is natuurlijk duurder dan een simpel gegalvaniseerd exemplaar, terwijl de functionaliteit precies gelijk blijft. Van den Brink bouwt alleen maar goede paardenstallen. Maar paardenstallen die toegankelijk zijn voor het publiek, bijvoorbeeld op een manege of in een vrijetijdspark, hebben ook een representatieve functie. Voor de bezoeker of klant komt een luxe paardenstal veel professioneler over. Zeker in een branche waar het sentiment en uitstraling een belangrijke rol spelen, is de keuze voor luxe paardenverblijven een goede manier om u te onderscheiden.

Informatie luxe paardenstallen

Wilt u meer weten over het (laten) bouwen van een luxe paardenstal voor binnen of buiten? Wij komen graag bij u langs om u een overzicht te geven van de mogelijkheden op het gebied van luxe uitvoeringen van buitenstallen en binnenboxen. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.