Buitenluiken en stalluiken bieden uw paarden de gelegenheid af en toe even het hoofd naar buiten te steken en sociaal contact te zoeken, zonder meteen de stal te verlaten. Buitenluiken brengen bovendien frisse lucht in de stal. Omgekeerd kan het paard zich terugtrekken uit het open stalluik om zich af te zonderen in de veilig afgesloten paardenstal.

 

Buitenluiken en stalluiken kopen

Buitenluiken of stalluiken voor paardenstallen hebben veel te verduren. Paarden willen nog wel eens aan de luiken knabbelen en u wilt voorkomen dat ze zich bezeren. Het is belangrijk om een goede kwaliteit te kiezen, zonder scherpe randen. Een harde kwaliteit kunststof buitenluiken of houten buitenluiken die niet splinteren is aan te raden.

Soorten buitenluiken en stalluiken

Van den Brink Paardenstallen maakt stalluiken op maat. Van binnenluiken tussen de verschillende paardenboxen tot buitenluiken, zoals een halve deur of in een buitenmuur. Bij ons zijn allerlei stalluiken te koop. Doordat wij geen assortiment luiken op voorraad hebben, is er veel ruimte voor individuele vormgeving. Van industrieel en functioneel tot decoratief en chique. Als u wilt kunt u ons uw eigen ontwerp voorstellen. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn om dit uit te voeren.

Informatie buitenluiken en stalluiken

Wilt u meer weten over luiken voor paardenstallen? Hebt u bijzondere wensen, zoals uitzonderlijke afmetingen, of wilt u gewoon eens overleggen met een expert op het gebied van stalluiken? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.