Behandelboxen zijn er in vele kwaliteiten. Van den Brink bouwt opvoelboxen op maat naar de specificaties van de klant, waarbij natuurlijk het formaat van de te behandelen paarden een belangrijke rol speelt. Er mag niet te veel bewegingsruimte zijn en de paarden moeten zich niet klemgezet voelen. Ook niet als zij drachtig zijn. In nauw overleg met de paardenfokker of manegehouder bepalen wij de juiste maatvoering van de behandelbox.

 

Verstelbare behandelboxen

Sommige maneges, fokkers of stoeterijen hebben zowel grote, brede paarden als wat rankere dieren. Dan is er de keuze om meerdere opvoelboxen aan te schaffen of één verstelbare behandelbox. Alles om te voorkomen dat het paard zichzelf of de dierenarts blesseert.

Oor voor eigenaar en dierenarts

Met onze jarenlange ervaring in de bouw van opvoelboxen voor paardenhouders in heel Nederland, weten wij precies welke aanpassingen nodig zijn voor elk ras en elke situatie. Wij hebben geen opvoelboxen op voorraad. We bouwen elk exemplaar op maat. Door steeds goed te luisteren naar de ideeën en suggesties van onze klanten en hun veterinair, zijn wij er in geslaagd onze behandelboxen te perfectioneren tot het hoge niveau dat nu is bereikt.

Vaste of mobiele opvoelboxen

Naast vaste, in de paardenstal ingebouwde behandelboxen leveren wij ook mobiele opvoelboxen. Deze kunnen met een tractor of heftruck makkelijk naar een andere locatie gebracht worden, bijvoorbeeld naar de wei waar het te behandelen paard zich bevindt. Soms is het nu eenmaal gemakkelijker en veiliger om de opvoelbox te verplaatsen, dan het paard.

Informatie en tarieven opvoelboxen

Wilt u meer weten over onze behandelboxen? Over specificaties, uitvoeringen en prijzen? Of over paardenstallen in het algemeen? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.