Wanneer u een paardenstal gaat kopen, zit u bij ons goed. Met onze jarenlange ervaring en brede expertise zijn we een ideale partner voor de paardenstallen van grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Uw wensen staan centraal, en met onze kennis van zaken weet u zeker dat u kiest voor een paardenstal die bij u past!

Bekijk onze paardenstal projecten

Paardenstallen, goedkoop is duurkoop?

Wanneer u zich al aan het oriënteren bent op een nieuwe paardenstal of paardenstalinrichting, dan ontdekt u al snel dat er grote prijsverschillen zijn. Wellicht komt u in de verleiding te kiezen voor de meest voordelige oplossing. Maar besparen op kwaliteit en een goedkope paardenstal laten bouwen, kan uiteindelijk kostbaar zijn. Zijn bijvoorbeeld de spijlen van de paardenstal te dun of staan ze te ver uit elkaar, dan kan het paard bij een trap met de hoef tussen de spijlen schieten en zich lelijk verwonden.  Hetzelfde geldt voor te dun uitgevoerde houten of kunststof schotten die kunnen splinteren of vervormen.

Wanneer u dus een paardenstal wilt kopen, overweeg dan voor een geringe extra investering en koop een veilig maatwerkproduct dat vele gezonde paardenlevens mee gaat.

Materialen en techniek

Wij bouwen uitsluitend topkwaliteit paardenstallen. Daarom besparen we niet op paardenstal onderdelen. Een stal voor paarden moet goed en doordacht zijn. Wij gebruiken voor onze stallen zware spijlen die we dicht genoeg bij elkaar plaatsen. Zodat er écht geen hoef tussen kan komen. Ook voor tussenschotten, stalwanden, schuif- en draaideuren en het loopwerk kiezen wij standaard voor de beste materialen en onderdelen.

Omdat wij staan voor onze kwaliteit paardenstallen, kunnen en willen wij niet concurreren met de onderkant van de markt. Veel van onze klanten zijn professionele paardenfokkers of in ieder geval serieuze paardenhouders. Onze klanten kijken over het algemeen niet alleen naar de aanschafprijs van een paardenstal, maar ook naar de kosten over de totale levensduur. De eventuele meerprijs verdient u ruimschoots terug door langere levensduur en de lagere onderhoudskosten.

Meer over technische kwaliteiten van onze paardenboxen leest u op onze pagina “Stallenbouw techniek“.

Paardenstallen kopen inclusief complete inrichting

Wij helpen onze klanten door het hele land, met het ontwerpen en bouwen van complete paardenstallen, inclusief inrichtingen. Wij gaan altijd uit van uw wensen en maken een plan op maat. We geven uiteraard ook graag passend advies. Met onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring, weten we precies wat wel of niet haalbaar is voor uw locatie en binnen uw budget. Wilt u een nieuwe paardenstal kopen, of dat nou gaat om een loopstal, een buitenstal of een complete luxe paardenstal, dan denken we graag al in het beginstadium mee.

One stop shop voor paardenstallen en -inrichting

Wij zijn graag een ‘one-stop-shop’. We helpen u graag en goed, met alles wat u nodig hebt voor een nieuwe paardenstal. Of het nu gaat om luxe paardenstallen, loopstallen, buitenstallen of opvoel- of behandelboxen. Daarnaast kunt u ook voor uw paardenstalinrichting slagen aan ons adres. Alles maatwerk en wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het (laten) bouwen van een luxe paardenstal, voor binnen of buiten? Wij komen graag bij u langs om u een overzicht te geven van de mogelijkheden op het gebied van luxe uitvoeringen van buitenstallen en binnenboxen. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Paardenstallen bouwen, voor particulier en bedrijf

Bij Brink zijn we al jarenlang specialisten op het gebied van stallenbouw voor paarden. We weten alles van afmetingen, materialen, voorschriften en praktische handigheidjes. Toch willen we altijd eerst aansluiten bij uw wensen. Dat doen we dan ook voor zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben we voor Manege Het Keelven een geheel nieuw stallencomplex ingericht met 96 paardenstalen en 12 pony-boxen. Of bijvoorbeeld paardenstallen met geïntegreerde zadelkamer onder de voederbak, die wij mochten bouwen voor de KNHS.

Zo bedienen we paarden- en ponyhouders, maneges en andere bedrijven, van klein tot groot. Van dierverblijven in Diergaarde Blijdorp tot een stal bij ons om de hoek in Lunteren.

Hebt u een plan, een eerste idee, of wilt u eens sparren over wat er allemaal bij komt kijken wanneer u een paardenstal wilt laten bouwen? We horen graag van u!

Elke paardenstal wordt op maat gemaakt

Wij hebben geen standaardassortiment, omdat wij alles op maat produceren in onze eigen fabriek. Wilt u meer weten over ons aanbod of overleggen over de beste oplossing voor uw paardenverblijf, neem dan snel contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bouwen van een paardenstal, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen