Wilt u een paardenstal kopen? Dan zit u bij ons goed. Met onze kennis van zaken weet u zeker dat u een paardenstal koopt die bij u past!

Bekijk onze paardenstal projecten

Paardenstal kopen, wat zegt de prijs?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe paardenstalinrichting of wilt u een paardenstal kopen? De prijzen verschillen onderling sterk. Wellicht komt u in de verleiding te kiezen voor de meest voordelige oplossing. Maar besparen op kwaliteit en een paardenstal kopen met een lage prijs, kan uiteindelijk kostbaar zijn. Zijn bijvoorbeeld de spijlen van de paardenstal te dun of staan ze te ver uit elkaar, dan kan het paard bij een trap met de hoef tussen de spijlen schieten en zich lelijk verwonden.  Hetzelfde geldt voor te dun uitgevoerde houten of kunststof schotten die kunnen splinteren of vervormen.

Wanneer u dus een paardenstal wilt kopen, overweeg dan voor een extra investering en koop een veilig maatwerkproduct dat vele gezonde paardenlevens mee gaat.

Materialen en techniek

Wij hebben uitsluitend topkwaliteit paardenstallen te koop. We besparen niet op paardenstal onderdelen. Een stal voor paarden moet goed en doordacht zijn. Wij gebruiken voor onze stallen zware spijlen die we dicht genoeg bij elkaar plaatsen. Zodat er écht geen hoef tussen kan komen. Ook voor tussenschotten, stalwanden, schuif- en draaideuren en het loopwerk kiezen wij standaard voor de beste materialen en onderdelen.

Omdat wij kwaliteit paardenstallen te koop hebben, kunnen en willen wij niet concurreren met de onderkant van de markt. Veel van onze klanten zijn professionele paardenfokkers of in ieder geval serieuze paardenhouders. Voor klanten die bij ons een paardenstal kopen, is de prijs niet het enige waar ze naar kijken. De kosten over totale levensduur zijn ook van belang. De eventuele meerprijs verdient u ruimschoots terug door de langere levensduur en lagere onderhoudskosten.

Meer over de technische kwaliteiten van onze paardenstallen, leest u op onze pagina “Stallenbouw techniek“.

Paardenstallen kopen inclusief complete inrichting

Wij helpen onze klanten door het hele land, met het ontwerpen en bouwen van complete paardenstallen, inclusief inrichtingen. Wij hebben allerlei paardenstallen te koop. Uw wensen zijn ons uitgangspunt, op basis daarvan maken we een plan op maat. We geven uiteraard ook graag passend advies. Met onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring, weten we precies wat wel of niet haalbaar is voor uw locatie en binnen uw budget. Wilt u een nieuwe paardenstal kopen, of dat nou gaat om een loopstal, een buitenstal of een complete luxe paardenstal, dan denken we graag al in het beginstadium mee.

One stop shop voor paardenstallen en -inrichting

Wij zijn graag een ‘one-stop-shop’. We helpen u graag en goed, met alles wat u nodig hebt voor een nieuwe paardenstal. Of het nu gaat om luxe paardenstallen, loopstallen, buitenstallen of opvoel- of behandelboxen. Daarnaast kunt u ook voor uw paardenstalinrichting slagen aan ons adres. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een complete paardenstal te koop! Altijd maatwerk en wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het kopen van een luxe paardenstal, voor binnen of buiten? Wij komen graag bij u langs om u een overzicht te geven van de mogelijkheden op het gebied van luxe uitvoeringen van buitenstallen en binnenboxen. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Paardenstallen te koop, voor particulier en bedrijf

Bij Brink zijn we al jarenlang specialist op het gebied van stallenbouw voor paarden. We weten alles van afmetingen, materialen, voorschriften en praktische handigheidjes. Toch willen we altijd eerst aansluiten bij uw wensen. Dat doen we dan ook voor zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben we voor Manege Het Keelven een geheel nieuw stallencomplex ingericht met 96 paardenstallen en 12 pony-boxen. Of bijvoorbeeld paardenstallen met geïntegreerde zadelkamer onder de voederbak, die wij mochten bouwen voor de KNHS.

Zo bedienen we paarden- en ponyhouders, maneges en andere bedrijven, van klein tot groot. Van dierverblijven in Diergaarde Blijdorp tot een stal bij ons om de hoek in Lunteren.

Hebt u een plan, een eerste idee, of wilt u eens sparren over wat er allemaal bij komt kijken wanneer u een paardenstal wilt kopen? We horen graag van u!

Elke paardenstal wordt op maat gemaakt

Wij hebben geen standaardassortiment, omdat wij alles op maat produceren in onze eigen fabriek. Wilt u meer weten over ons de prijs van paardenstallen kopen of overleggen over de beste oplossing voor uw paardenverblijf, neem dan snel contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bouwen van een paardenstal, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen