KNHS

Stallen van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

De stallen en hekwerken van Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) in Ermelo moeten natuurlijk een letterlijk voorbeeldige kwaliteit hebben. Voorheen deed de KNHS veel van het stallenbouw- en -onderhoudswerk in eigen huis. Maar toen wij eens wat hekwerken en brandtrappen mochten leveren klikte de samenwerking zó goed, dat wij steeds meer voor de federatie mogen doen.

 

KNHS paardenstallen als showcase

Als je werkt voor het ‘paradepaardje’ van de hippische sport in Nederland, dan doe je natuurlijk extra je best. Je weet immers dat iedereen die zichzelf serieus neemt in deze sport de KNHS als voorbeeld neemt. De organisatie kiest dan ook standaard voor een hoogwaardige kwaliteit paardenstallen en hekwerken, waarbij de veiligheid voor paard en ruiter voorop staat. De KNHS is bovendien zeer bereid tot innovatie, en maakt zo haar beoogde voortrekkersrol in de hippische sport telkens weer waar!

Stallen met zadelkamer

Een goed voorbeeld van de innovatieve kracht van de KNHS zijn de paardenstallen die wij mochten bouwen met geïntegreerde zadelkamer onder de voederbak. Zoiets bestond wel al, maar we hebben het ontwerp in nauw overleg met de klant verder kunnen verfijnen en uitwerken. Door optimaal gebruik van de beschikbare ruimte is een zadelkamer ontstaan waar twee zadels in passen, opgehangen in een ergonomisch verantwoorde draaibeugel. De eigenaar van het paard kan het zadel naar buiten draaien om het op een gezonde wijze, met rechte rug, uit de zadelkamer te tillen. Bij ontwerp en bouw van deze zadelkamers kwam onze eigen lasersnijder goed van pas, want we hebben alle kunststof panelen in ons atelier op maat kunnen snijden. Overigens kunnen deze zadelkamers voor de pensionklant natuurlijk goed worden afgesloten, zodat het waardevolle tuig veilig bewaard blijft.

 

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten