Paardenstallen in Putten

Paardenstal met slowfeeder ruif in Putten

Voor Stal van de Pol in Putten mochten wij aan de slag voor mooie nieuwe paardenstallen. De strakke vormgeving zorgt voor een stijlvolle uitstraling en een maximaal benutte ruimte. De halve deuren met spijlen en glas zorgen voor voldoende licht en lucht, en de handige schuifdeuren binnen maken schoonmaken van de paardenstallen eenvoudig.

 

Handige slow feeder hooi ruif

Een mooi detail in deze paardenstallen is de zogenaamde ‘slow feeder’ hooiruif in de hoek van de stal. Vanuit het gangpad kan er gemakkelijk hooi gedaan worden in deze ruif, en de paarden kunnen dan rustig, door de dag heen, het hooi uit deze slowfeeder ruif peuteren. De website horses.nl zegt over een slowfeeder ruif het volgende:

Met een slowfeeder vertraag je de opname van ruwvoer, waardoor een paard langer bezig is met zijn portie. Afhankelijk van de maaswijdte kan de tijd tot wel 1,5 uur langer gerekt worden. Dit is ideaal tegen verveling en positief voor het verteringsstelsel van een paard wat gemaakt is op het opnemen van voedsel de hele dag door.

Zadelkamer voor pensionklanten

Speciaal voor de pensionklanten van Van de Pol zijn er handige zadelkamers ingericht. Handige plekken waar zadels opgehangen kunnen worden, inclusief een eigen voerbak. De mooi vormgegeven haken bieden genoeg plek voor 2 zadels.

Ook op zoek naar een mooie paardenstal?

Deze paardenstallen in Putten is slechts één van onze vele recente projecten. Onze vakmensen helpen ook u graag met het uitdenken van de perfecte oplossing voor uw paardenstallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul ons contactformulier in, of bel naar +31(0)318 485 093

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten