Paardenstallen in Velp

Het allerbeste voor de paarden

Highfield Genetics in Velp houdt zich bezig met het fokken van paarden, opleiden van jonge paarden en verhuren van draagmerries. Maarten en Mieke waren op zoek naar loopstallen, paardenboxen en een opvoelbox op maat. Elk paard verdient het allerbeste, daarom bouwden wij duurzame, veilige stallen. Helemaal op basis van hun wensen.

Ruime loopstallen op maat

In een loopstal kunnen paarden vrij rondlopen. Ze staan bij elkaar en dat vinden deze sociale dieren helemaal niet erg. We houden bij het ontwerpen van de stallen altijd rekening met de paarden. Hoe groot zijn ze? Welk ras is het? Dat heeft invloed op de voeropening. Die moet niet te groot, maar ook zeker niet te klein zijn.

Voor Highfield Genetics is het een ruime loopstal met veel lichtinval geworden. Speciaal bedoeld als opfokstal. Zijn de deuren open? Dan staan de paarden met hun neus in de wind. Heerlijk!

Individuele paardenboxen en opvoelbox

Highfield Genetics was ook op zoek naar individuele paardenboxen. Een aantal factoren zijn bij het ontwerp belangrijk. Denk aan bewegingsruimte, licht en zicht. Voor Highfield Genetics bouwden we paardenboxen met draaideuren en halfopen tussenschotten met tralies. Zo is interactie tussen paarden onderling mogelijk. De tussenschotten kunnen ook geopend worden. Ideaal voor het uitmesten van de paardenstallen!

Een opvoelbox is geschikt om paarden veilig vast te zetten. Zo kunnen Maarten en Mieke ze makkelijk onderzoeken of behandelen. We realiseerden ook een ruimte om paarden te verzorgen of op te tuigen. Highfield Genetics is heel blij met het resultaat! Daar doen we het voor.

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten