Op zoek naar een halve staldeur voor in je paardenstallen? Een populaire en veelgebruikte staldeur! Halve staldeuren hebben veel voordelen, en omdat wij alles op maat maken is bijna alles mogelijk. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen maken?

 

Halve staldeur voor uw paardenstal? Laat het lekker doorluchten.

Een halve staldeur is een populaire keuze bij veel stalhouders. Daar zijn verschillende redenen voor. Een belangrijke reden is toch wel dat er door deze paardenstaldeuren volop frisse lucht de stal binnen kan komen. Dat geldt dan natuurlijk zowel voor zogenaamde stalluiken, als voor onze deelbare deuren. Het feit dat uw paard even lekker het hoofd buiten de deur in de wind kan steken, of dat de wind even lekker naar binnen waait is gewoon erg prettig. Zowel voor het paard als voor de lucht en geur in de stal.

Een halve staldeur, lekker licht

Behalve het zorgen voor frisse lucht, helpt een deelbare staldeur ook om licht naar binnen te laten komen. Gewoon daglicht kan inderdaad zo gewoon lijken, tot je het een poos niet hebt gezien of gevoeld. Dan ervaren we pas weer hoe bijzonder en gezond het is om daglicht te hebben. Dat geldt ook voor paarden. Een deelbare staldeur aan de buitenkant helpt om daglicht binnen te brengen, terwijl uw paard wel beschut binnen staat. U kunt natuurlij ook kiezen voor een gedeelte glas in de bovenkant van de halve deur. Zo komt er ook licht binnen wanneer de deur dicht is.

Een halve stal deur kan open en dicht tegelijk 

Wanneer uw paard om de een of andere reden even niet naar buiten mag, dan is het wel zo fijn als er toch licht en lucht naar binnen komt. Een deelbare deur zorgt daarvoor. Zo kan uw paard niet zomaar naar buiten maar komt er wel firsse lucht en zonlicht naar binnen. Onze halve stal deuren zijn uitstekend afsluitbaar voor beide delen, en eenvoudig los en vast te koppelen.

Op zoek naar halve staldeuren? Vraag Van den Brink!

Bij Van den Brink hebben we ervaring in het op maat maken van talloze staldeuren voor heel veel verschillende paarden stallen. We denken graag met u mee over uw specifieke wensen, zodat u zeker weet dat u kiest voor een staldeur die perfect aansluit bij wat u nodig hebt.

Wilt u meer weten over onze halve staldeuren voor paardenstallen? Hebt u bijzondere wensen, zoals uitzonderlijke afmetingen, of wilt u gewoon eens overleggen met een expert op het gebied van staldeuren?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.