Bent u op zoek naar een staldeur buitendeur? Dan bent u bij Brink Paardenstallen aan het juiste adres! We hebben tal van standaard modellen, en omdat wij alles op maat maken is bijna alles mogelijk. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen maken?

 

Staldeuren voor de buitenkant van uw paardenstal?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe staldeuren voor uw paardenstal, dan kunt u natuurlijk kiezen uit verschillende standaard modellen staldeur buitendeur. Hebt u voorkeur voor schuifdeuren, of liever draaideuren? U zult misschien enkele zaken moeten overwegen. Allereerst de beschikbare ruimte. Zowel buiten als binnen in de stal kan de ruimte soms beperkt zijn. Juist hiervoor zijn schuifdeuren ideaal. Veel paardenhouders kiezen voor een schuifdeur als staldeur, om ruimte te besparen. Vaak zijn de gangpaden simpelweg te smal voor een draaideur. Met schuifdeuren weet u zeker dat u de ruimte die u hebt optimaal benut.

Geen geduw met een schuifdeur in uw stal

Een ander voordeel van een schuifdeur voor paardenstal is dat er niet meer ongeduldig tegen de deur aan zal duwen. Dat zien we nogal eens gebeuren, dat er een soort duwwedstrijd ontstaat waarbij paarden weigeren te wachten tot de deur helemaal open is. Het gebruik van een schuifdeur in uw paardenstal zorgt voor rust en minder geduw tegen de deur, waardoor de staldeuren ook lange goed blijven. Paarden zijn slimme dieren. Dat heeft natuurlijk voor- en nadelen! Zo leren paarden zelf ook hoe ze een schuifdeur open moeten maken als deze niet goed dicht is. Van den Brink maakt daarom schuifdeuren voor paardenstallen die zeer goed sluiten en ook makkelijk te vergrendelen zijn. Zo weet u zeker dat uw paarden alleen naar buiten gaan wanneer u dat ook goed vindt.

Liever een draaideur als staldeur buitendeur?

Uiteraard hebben we bij Brink ook schitterende draaideuren. Smal, breed, hoog, laag, uit één geheel of liever hal of deelbaar? Bij Brink kunt u zelf bepalen hoe uw buitendeur staldeur eruit komt te zien. Onze draaibare buitendeuren maken we altijd geheel in overleg met u. Zodat u zeker weet dat de deur precies is zoals u alles voor ogen hebt.

Buitendeuren voor uw paardenstal?

Bij Van den Brink hebben we ervaring in het op maat maken van talloze paardenstaldeuren voor heel veel verschillende paardenstallen. We denken graag met u mee over uw specifieke wensen, zodat u zeker weet dat u kiest voor een buitendeur die perfect aansluit bij uw paardenstal.

Wilt u meer weten over onze buitendeuren voor paardenstallen? Hebt u bijzondere wensen, zoals uitzonderlijke afmetingen, of wilt u gewoon eens overleggen met een expert op het gebied van staldeuren?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Vraag een offerte aan!

Of wilt u graag vrijblijvend advies of een gratis offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Brink Paardenstallen?

  • Persoonlijke service Wij maken alles in nauw overleg met u.
  • De allerbeste kwaliteit
 Internationaal A-merk in snij- en laswerk.
  • Verstand van uw dieren Stallen en hekwerk op maat voor alle dieren.

  • Meedenken over maatwerk Onze experts adviseren over de beste oplossing.