Binnenstal Lunteren

Binnenstal Lunteren

Voor deze klant in Lunteren hebben we een schitterende binnenstal met uitschuifwanden voor het uitmesten vervaardigd. Een project waar we met veel plezier op terugkijken! In deze ruime binnenstal hebben paarden lekker de ruimte. Door de slimme draai kiep ramen met glas is er altijd daglicht, en wanneer mogelijk en nodig heerlijk frisse lucht.

 

Paardenstallen met uitschuifwanden

Zoals altijd hebben we eerst goed naar de wens van onze klanten geluisterd. Daaruit bleek dat er onder andere een wens was om het uitmesten gemakkelijker te maken. Een tijdrovend klusje, normaal gesproken. Onze oplossing van uitschuifwanden viel dan ook goed in de smaak! Het inzetten van deze stevige en flexibele uitschuif wanden zorgt ervoor dat men tegenwoordig de loopstallen machinaal kan uitmesten. En dat scheelt flink wat tijd!

De stallen hebben een robuuste en stoere uitstraling door de kleuren en materialen. We weten zeker dat deze klant nog jarenlang plezier zal beleven aan de binnenstallen en de handige oplossing van de uitschuifdeuren..

Handige en veilige draai kiep ramen

Een andere wens was dat er altijd voldoende daglicht naar binnen zou komen. Een luik met tralies leek voor de hand te liggen. Maar de klant wilde ook graag zélf bepalen of de ramen open of dicht waren. Dat om onnodige tocht tegen te gaan. Daarom is er gekozen voor handige en veilige draai kiep ramen, met tralies en glas. Zo hebben de paarden altijd daglicht en wanneer nodig ook voldoende frisse lucht.

Ook op zoek naar een mooie binnenstal?

Deze paardenstal in Lunteren is slechts één van onze vele recente projecten. Onze vakmensen helpen ook u graag met het uitdenken van de perfecte oplossing voor uw paardenstallen, loopstallen, binnenstallen en paardenstaldeuren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul ons contactformulier in, of bel naar +31(0)318 485 093

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten