Lienden

Makkelijk uitmesten door extra brede staldeur

Bij het bouwen van een paardenstal probeer je zo veel mogelijk rekening te houden met de speciale wensen van de klant. Bij deze paardenstal in Lienden wilde de eigenaar graag extra brede staldeuren, zodat hij de stal kon uitmesten met de shovel. Aangezien wij sowieso alles op maat maken, was dat natuurlijk geen probleem.

 

Dubbele luiken voor betere uitzicht

De extra brede deuren hebben ook een voordeel voor de paarden, want nu was ruimte voor een extra groot ‘raam’. We kozen voor dubbele draailuiken in de schuifdeur, waardoor een grote opening ontstaat. Het paard heeft dus extra veel vrijheid bij het naar buiten kijken.

Speciaal hang- en sluitwerk luiken

Bij dit stallencomplex verzorgden we niet alleen de hekwerken voor de stallen zelf, maar ook de toegangsdeur en alle ramen. Dit betekent dat we ook daar maatwerk konden leveren. Zo zijn de gegalvaniseerde buitenluiken eenvoudig uit de scharnieren te tillen om ze makkelijk te kunnen reinigen. De medewerkers van de klant kunnen de luiken op de grond afspuiten om te voorkomen dat het overal een natte kliederboel wordt.

Een eigen stijl

Naast de brede deuren voor mechanisch uitmesten met de shovel, valt ook de kleurstelling van deze stallen op. Vroeger maakten we bijna alles van zwarte kunststof, maar tegenwoordig zien we steeds vaker ook andere kleuren, zoals deze zandkleurige panelen, die de paardenstallen een heel eigen stijl geven.

 

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten