Buitenstal Hilversum

Buitenstal Hilversum

Stal Prinsenburg in Hilversum vroeg of we eens konden meedenken over de mogelijkheid en de inrichting van een nieuwe buitenstal. Dat doen we natuurlijk graag! En het resultaat mag er ook wezen; compleet draaibare voorwanden in een luxe kleurstelling, helemaal naar de smaak van onze tevreden klant.

 

Veelzijdige buitenstallen, mooi en makkelijk

Zoals we dat gewend zijn stond ook bij dit project de wens van de klant, Stal Prinsenburg, centraal. We zijn eerst eens om tafel gegaan om alle wensen en mogelijkheden boven tafel te krijgen. Wat voor soort buitenstallen, welke afmetingen en aantallen, welke materialen en kleuren? Pas nadat we alles helder voor ogen haden zijn we gaan tekenen. Alles moest natuurlijk naadloos aansluiten bij wat Prinsenburg wil uitstralen en doen voor hun bezoekers:

Stal Prinsenburg is een fraai stallencomplex, prachtig gelegen midden in het Goois Natuurreservaat. Voor zowel wedstrijd- als recreatieruiters beschikken wij over alle faciliteiten van hoogwaardige kwaliteit zoals een ruime binnenbak, verlichte buitenbak, springtuin, trainingsmolen, longeerton, weidegang en natuurlijk lichte en comfortabele stallen“.

We hebben luxe buitenstallen in een unieke bruin/koperen kleurstelling mogen verwezenlijken. Niet alleen de uitstraling, maar ook het gebruikersgemak zijn helemaal naar onze zin, en belangrijker, naar de zin van de klant.

Stallen met dubbele draaideuren

Voor deze buitenstal in Hilversum hebben we gebruik gemaakt van compleet draaibare voorwanden. Deze paardenstaldeuren zijn aan beide kanten draaibaar en kunnen los van elkaar geopend worden. Wanneer alleen een loopruimte nodig is wordt alleen de rechterdeur geopend. Wanneer het tijd is voor schoonmaken en uitmesten kan ook de linkerkant geopend worden zodat er machinaal, met een shovel, gemakkelijk uitgemest kan worden. Dat scheelt heel veel tijd!

Ook op zoek naar een mooie buitenstal?

Deze buitenstal Hilversum is slechts één van onze vele recente projecten. Onze vakmensen helpen ook u graag met het uitdenken van de perfecte oplossing voor uw paardenstallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul ons contactformulier in, of bel naar +31(0)318 485 093

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten