Stallen in Voorthuizen

Paarden- en ponystallen in Voorthuizen

Voor Schoemaker Sporthorses in Voorthuizen hebben we schitterende paarden- en ponystallen mogen ontwerpen en maken. Door de zwarte poedercoating en gegalvaniseerde stijlen heeft deze stal een luxe uitstraling. De mooi halfrond vormgegeven ponystallen en de ingebouwde wasplaats maken het helemaal af.

 

Paardenstallen met dubbele draaideur

Na de kennismaking hebben we een inventarisatie gedaan van de wensen. Met die wensen zijn we aan het tekenen gegaan. En het resultaat mag er wezen. De zwart gepoedercoate stallen, samen met de gegalvaniseerde stijlen, geven de stallen een luxe en strakke uitstraling. Ook is deze specifieke paardenstaldeur een maatwerk oplossing. De dubbele draaideur geeft heel veel ruimte en gebruikersgemak.

Ponystallen en wasplaats

De opvallende halfronde ponystallen zijn wat lager en bieden pony’s volop ruimte. De wasplaats is slim ingericht en is een mooie aanvulling voor deze luxe stallen.

Ook op zoek naar een mooie binnenstal?

Deze paarden- en ponystallen in Voorthuizen is slechts één van onze vele recente projecten. Onze vakmensen helpen ook u graag met het uitdenken van de perfecte oplossing voor uw loopstallen en uw paardenstallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul ons contactformulier in, of bel naar +31(0)318 485 093

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten