Paardenstal Kwadijk

Paardenstal Kwadijk

Voor K&L Dressage Horses bouwden we een nieuwe paardenstal in Kwadijk. Een project waar we met veel plezier op terugkijken! In deze ruime stal hebben paarden lekker de ruimte en hebben we in elke stal een eigen buitenluik gebouwd. Zo kunnen ze heerlijk uitwaaien en genieten van de frisse lucht.

 

Maatwerk paardenstallen, licht en lucht

Ook bij dit project in Kwadijk zijn we eerst uitgebreid met onze klant in gesprek gegaan. De wens van de klant staat immers altijd centraal. We zijn eerst eens om tafel gegaan om ale wensen en mogelijkheden boven tafel te krijgen. Wat voor soort stal is er nodig? Voor hoeveel paarden eigenlijk? En welke afmetingen, materialen en kleuren staan op de wensenlijst? Pas nadat we alles helder voor ogen haden zijn we gaan tekenen en rekenen. Uiteindelijk kwamen we een mooi ontwerp overeen en konden we aan de gang. En het resultaat, dat mag er zijn!

We hebben schitterende paardenstallen gemaakt, in een klassieke donkere kleurstelling met moderne lichtmetalen accenten. Niet alleen de uitstraling, maar ook het gebruikersgemak zijn helemaal naar onze zin, en belangrijker, naar de zin van de klant.

Elk paard zijn eigen buitenluik

Voor deze buitenstal in Kwadijk hebben we in elke stal een buitenluik of stalluik geïnstalleerd. Zo hebben alle paarden altijd de mogelijkheid om even heerlijk het hoofd in de wind te steken en lekker wat zonlicht op te vangen. Ook komt er zo genoeg frisse lucht in de stal binnen.

Ook op zoek naar een mooie buitenstal?

Deze paardenstal in Kwadijk is slechts één van onze vele recente projecten. Onze vakmensen helpen ook u graag met het uitdenken van de perfecte oplossing voor uw loopstallen en paardenstallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul ons contactformulier in, of bel naar +31(0)318 485 093

Wij kijken uit naar uw project!

Hoe ingewikkelder de klus, des te interessanter wij het vinden. Heeft u een project? Neem vooral contact met ons op. Overigens kunt u natuurlijk ook voor meer algemene vragen of opmerkingen altijd bellen of mailen. U krijgt snel antwoord.

Ook het allerbeste voor uw paard?

Vraag ons advies!

Bekijk onze projecten